Nieuws

Lieve allemaal

Donderdagmiddag is het weer zo ver: een gezellige creatieve OPEN dag in Ymswolatelier. Leuk om elkaar weer te zien. Je kunt het voorjaarsprogramma bekijken, allerlei materialen kopen en een leuke workshop doen: “winterhart naaldvilten”.

Let op: de eerste groep beginners van het viltcafe  begint al dinsdag 12 februari!

Wil je op een leuke manier leren natvilten en alle vilttechnieken en foefjes goed onder de knie krijgen, dan is dit wat voor jou!

Alle cursussen  en informatie kun je vinden op de site: www.ymswolatelier.nl. onder “cursusaanbod” 

Voor opgave: 0511 444999 of mail: ymenkees@knid.nl.

OPEN DAG:
DONDERDAGMIDDAG 17 JANUARI
13.00- 18.30 UUR
TOLWEI 28 DE WESTEREEN

Ik hoop jullie volgende week allemaal weer te zien!

Met lieve groet Ym

 

Vorige nieuwsbrief:
Als we nog even terugblikken op het afgelopen jaar dan is dat voor ons persoonlijk een jaar met een gouden randje geweest! We zijn opa en oma geworden van een prachtige kleinzoon waar we ongelofelijk blij mee zijn . Ook hebben we ons inmiddels prima gesetteld in onze nieuwe locatie Glinstra State en hebben we een heel mooi seizoen achter de rug.
Daarbij mogen we blij zijn dat we in goede gezondheid het nieuwe jaar 2019 ingaan. Dat is ook niet voor iedereen weggelegd! In het nieuwe jaar gaan we met veel energie aan  een nieuw viltseizoen beginnen. Ik heb een mooi cursusprogramma bedacht.

Nieuwsgierig geworden, kijk dan even op de site www.ymswolatelier.nl onder het kopje “cursusaanbod”.

OPEN DAG:
Alle werkstukken zullen te zien zijn op de OPEN DAG op donderdag 17 januari van 13.00- 18.30 in Ymswolatelier in de Westereen. Uitleg over de nieuwe cursussen, gezellig samen zijn en een kleine workshop. De entree is gratis.

Winkel in de Westereen:

Vanaf donderdag 24 januari kun je weer terecht in de winkel voor materiaal, pakketjes en afmaken van werkstukken. Openingstijd: 13.00- 17.00 uur.

We wensen jullie een geweldig mooi en gezond 2019!

Met lieve groet

Ym Koudstaal

0511-444999  / mail: ymenkees@knid.nl / www.ymswolatelier.nl