Nieuws

Nieuwsbrief Yms Wolatelier februari 2019

 

Lieve allemaal
De lente is in aantocht. De eerste lentebodes” sneeuwklokjes” staan volop te bloeien in de tuin. Ik ga deze voorjaarsvakantie maar eens gebruiken om de winterspulletjes uit de winkel te verruilen voor lentewerkjes en pakketjes! Heerlijk! We zijn wel toe aan het zonnetje!
Ook Pasen komt eraan. Wil je je huis gezellig in paassfeer brengen dan  kun je terecht bij de volgende workshops:

GROOT PAASEI NATVILTEN:
Op dinsdag 12 en 19 maart van 10.00-15.00 uur in Glinstra State  (80.- euro) Het paasei heeft een afmeting van 21 cm hoog. Er wordt een viltlaag om het ei natgevilt en vervolgens versierd met naaldvilten. Je kunt een lentevoorstelling prikken of iets voor pasen met paashaasjes, bloemen etc..
Heel leuk om met pasen een mooi plekje te geven of om ergens op te hangen.

GROTE GEKKE PAASKIP VILTEN
Een grote gevilte paaskip. Leuk op een stronest met veel paaseieren. We gaan de kip vilten op zaterdag 27 maart van 10.00- 16.00 uur in Glinstra State ( 75.- euro). Er komen aan aantal natvilt technieken aan bod. Leuk om die eens uit te proberen.
Een knotsgekke zwarte kip met witte stippen!

THEEMUTS SCHAAP
Voor de theedrinkers onder ons: de theemuts! We gaan een theemuts vilten die past op je eigen theepot. Theepot meenemen dus. Je kunt een mooie theemuts met schaap maken of zelf een ontwerp maken. Je leert in ieder geval veel van het nat vilten en het vilten om een mal! Op zaterdag 13 april van 10.00- 16.00 uur in Glinstrastate (75.- euro)

Allemaal gezellige workshops!
Mocht je dit jaar nog een landschap willen vilten, een mandala in vilt willen maken of een mooi wolschilderij willen prikken dan kan dat nog op zaterdag 16 en 23 maart in Glinstra State.
Wij gaan nu eerst op wandelvakantie in Duitsland. Daarna weer fit  en uitgerust aan de slag!  Mocht je informatie willen  of je willen  opgeven voor een workshop, neem dan even contact op: Telefoon 0511/444999 of mail ymenkees@knid.nl

Met lieve groet Ym.