Nieuws

Lieve allemaal.

Het leek misschien wat stil maar er is toch veel gebeurd de afgelopen 2 maanden. We hebben geprint met bladeren ( ecoprinten) met prachtige en vaak verrassende resultaten!
De laatste vaste groepen van het viltcafe zijn nu met zomervakantie gegaan maar hebben nog heel mooi werk geleverd en ook de cursus bloemenkransen heeft schitterende eindresultaten gehad.
Maar toch, het is nu tijd voor rust, nieuwe creatieve ideeen en genieten van de zomer.

Het najaarsprogramma is klaar en staat op de site www.ymswolatelier.nl onder het kopje “cursusaanbod”.

Zoals  de meeste cursisten al wel weten, word ik als alles goed gaat  in augustus oma van een kleinzoon. Een lang gekoesterde wens: OMA WORDEN! Ik heb me daarom dit keer wat laten inspireren door kinderboeken en dat zul je ook terugzien in het cursusprogramma.

Het programma is veelzijdig en bedoeld voor een ieder die bezig wil zijn met wol! Wil je zeker zijn van een plaatsje kun je je nu al opgeven ! YMENKEES@KNID.NL OF 0511 444999. Maar misschien wil je eerst zien wat we zoal op het programma hebben staan.

Dat kan op:

12 september: OPEN DAG GLINSTRA STATE
14 september : HANDWERKMARKT BUITENPOST
20 september: OPEN DAG YMSWOLATELIER IN DE WESTEREEN

OPEN DAG GLINSTRASTATE
Een gezellige middag van 15.00 – 21.00 uur in Glintra State in Burgum. Daar zal o.a. een presentatie zijn van alle cursussen die dit najaar daar worden aangeboden. Behalve de presentatie kun je ook aan allerlei workshops meedoen. Ymswolatelier is ook aanwezig en verzorgt ook een workshopje.
Het wordt een gezellige dag met allerlei aktiviteiten! Entrée is gratis.

HANDWERKMARKT BUITENPOST
14 september van 11.00- 18.00 uur is de Handwerkmarkt in Buitenpost. Fijn om daar weer aan mee te mogen doen!

OPEN DAG IN YMSWOLATELIER IN DE WESTEREEN 
De deuren van Ymswolatelier staan vanaf 13.00 uur open voor iedereen die belangstelling heeft voor creatief bezig zijn met wol. Koffie staat klaar. Er is tijd voor gezellig samenzijn, om de werkstukken van het nieuwe cursusprogramma te bekijken, om materiaal en pakketjes te kopen. De entrée is gratis. Er wordt weer een kleine workshop georganiseerd waarbij een kleine materiaalvergoeding wordt gevraagd.
We hopen weer vele gasten te mogen ontvangen!!!
Om 21.00 uur sluiten de deuren.

DE WINKEL
De winkel in Ymswolatelier is vanaf vorige week gesloten. Na de zomer gaan we weer open op 27 september.

Wij gaan een spannende zomer tegemoet …. en toch ook  een ontspannende zeilvakantie. Niet ver van huis dit keer maar hopelijk heel waardevol!

Mooi weer zou fantastisch zijn maar juist met regen werkt de creativiteit op volle toeren.

Ik zie er naar uit jullie allemaal terug te zien na de zomer!

Met veel lieve groeten

Ym en Kees Koudstaal